26.04.2024 13:52
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Люкс” активно долучилися до двомісячника благоустрою

luks (5)На виконання заходів двомісячника  благоустрою, який триває від 1 березня, працівниками підприємства “Люкс”  проведено ремонт та фарбування дитячих майданчиків за адресами вул. Репіна,16, вул. Коновальця, 2, вул. Генерала М. Тарнавського, 3, вул. Чалдаєва, 15, вул. Бродівська, 54, пр.Злуки, 33. Встановлено нові лавочки відпочинку за адресами  вул.Б.Лепкого,9, вул.Київська,6, вул.Бродівська,50, вул.Бродівська, 54.

Запах свіжої фарби з’явився у під’їздах житлових будинків, що обслуговується підприємством “Люкс”. До слова, силами працівників підприємства вже виконано ремонт сходових кліток за адресами  вул. Чалдаєва, 15 (3 під.) , пр. Злуки, 33 (2 під.), пр. Злуки, 43 (2 під.), пр. Злуки, 35 (2 під.)

З метою наведення належного стану на  прибудинкових територій та забезпечення належної інсоляції у житлових будинках здійснено санітарну підрізку дерев та кущів за адресами вул. Вербицького, 10, вул. Бродівська, 54, вул. Київська, 7, вул. Б.Лепкого, 9 та Б. Лепкого, 11 тощо.

“Щоденно оновлюється не лише природа, але й зовнішній вигляд будинків та прибудинкових територій. Недаремно наше місто іменують “файне місто Тернопіль»…, – кажуть працівники підприємства.

dim-lux.com.ua