16.04.2024 10:48
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Вікторія-М” продовжують заварювати сміттєпроводи

Працівники ПП “Вікторія-М” здійснюють заварювання сміттєпроводів. Зокрема, днями роботи викоунвали у будинках на вулиці Курбаса, 4 та Курбаса, 6. Роботи здійснює електрозварювальник Юрій Старко, якого у підприємстві характеризують як цікаву різносторонню особистість та хорошого фахівця. Незабаром читачі нашого сайту зможуть познайомитися із цією непересічною особистістю ближче.

–  Заварюємо сміттєпроводи – хтось дякує, хтось просить це зробити якнайшвидше, а хтось свариться і перешкоджає роботі. По-різному люди сприймають, але здебільшого ставляться з розумінням. Найгірше те, що багато  мешканців облаштували собі комірки біля сміттєпроводів і не дають доступу, щоб заварити, або, принаймі, пересвідчитися, що там дійсно закритий сміттєпровід, – розповідає Юрій.

Роботи з заварювання сміттєпроводів у тернопільських багатоповерхівках продовжуються. Як ми вже інформували, в управлінні житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР відбулася нарада, де фахівці обговорювали пріоритетні кроки у переході Тернополя на роздільне сортування відходів. Обслуговуючі підприємства свою частину зобов’язань, а саме заварювання сміттєпроводів та облаштування контейнерних майданчиків, почали здійснювати значно раніше – роботи тривають впродовж останніх років. Переваг винесення побутових відходів за межі багатоповерхівок – чимало.

Тернопіль житлово-комунальний