29.03.2024 13:57
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Вікторія-М” облаштовують освітлення з детектором руху

При входах до всіх під’їздів у будинках на вулиці Курбаса, 2 та 4, вулиці Симоненка, 1 та Морозенка, 1  працівники ПП “Сонячне” облаштували світлодіодне освітлення з детектором руху. Рухомий об’єкт в контрольованій зоні змушує датчик перейти в режим тривоги, зібравши електричну ланцюг контактом реле. Коли рух припиняється, після закінчення часу контакт розмикається, і лампа гасне, після чого датчик повертається в режим очікування. Це означає, що світло вмикається, коли наближається мешканець, і вимикається, коли той проходить повз.

Встановлення датчиків, реле та нових світильників є вагомим видатком,  однак  він є виправданим, адже таке устаткування допоможе заощаджувати в умовах постійного здорожчання електроенергії. Крім того, лампи розжарення, на жаль, станом на сьогоднішній день не є якісними, відтак постійно перегорають, створюючи незручності мешканцям. Відтак використання освітлення із датчиком руху є оптимальним варіантом вирішення проблем із  неякісним освітленням при входх  до під’їздів багатоповерхівок.

Як сумно констакутвати, та не пройшло і трьох днів, як два елементи освітлення  були викрадені недобросовісними жителями будинку на вулиці Курбаса, 4.  Через дії злодійкуватих тернополян тепер потерпатимуть жителі саме цих двох під’їздів, адже  наразі роботи продовжуються у інших багатоповерхівках. Просимо тернополян не бути байдужими до подібних дій, адже це крадіжка не у обслуговуючого підприємства, а у самих жителів багатоповерхівки. Відтак просимо не зволікаючи звертатися до правоохоронних органів тих, хто є свідком схожих дій зловмисників.

Не лише світлодіодні світильники. але й звичану лампочки крадуть недобросовісні містяни. Зникають і каналізаційні решітки, і будівельні матеріали, які використовуються для здійснення капремонтів, трансформатори ліфтів. Дуже часто у Тернополі крадуть саджанці дерев.

Тернопіль житлово-комунальний