25.04.2024 10:10
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Вікторія – М” відремонтували входи майже у всіх будинках, що обслуговуються підприємством

viktoriya (2)

Працівники ПП “Вікторія-М” відремонтували входи майже у всіх будинках, що обслуговуються підприємством. Фарбують структурною фарбою входи у під’їзди малярі Песик Богдан та Велиган Любомир, а влаштування нових дашків з кольорового профнастилу над входами в під’їзди здійснюють майстри Бугай Антін, Рудяк Михайло, Карапулька Михайло, Голубовський Петро. Чоловіки кажуть, що намагаються працювати совісно та оперативно, а коли бачать результати своєї роботи – радіють, адже завдяки яскравим барвам та якісній роботі будинки, які обслуговує ПП “Вікторія-М”, помітно виділяються з-поміж інших.

Як повідомив головний інженер підприємства Віктор Пастух, впродовж травня-червня цього року силами працівників підприємства було здійснено фарбування двадцяти одного входу до під’їздів і влаштовано тридцять три дашки над входами у під’їзди в будинках, що обслуговує ПП “Вікторія-М”.

Загалом працівникам підприємства залишилося встановити ще чотирнадцять дашків і пофарбувати ще сімнадцять входів до під’їздів і ці роботи заплановано виконати впродовж цього року.

До слова, працівниками ПП “Вікторія – М” у 2015 році було пофарбовано структурною фарбою двадцять чотири входи у під’їзди і встановлено нові дашки з кольорового профнастилу над входами в під’їзди в будинках №2 та №4 на вулиці Леся Курбаса, вул. Полковника Морозенка, 5 та інших. В будинку №3 на бульварі Дмитра Вишневецького в серпні минулого працівниками підприємства також було відремонтовано входи в під’їзди. Силами працівників підприємства було здійснено влаштування дашків з профнастилу над входами в під’їзди будинку №1 на вулиці Полковника Морозенка.

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують вхідні дашки

Працівники ПП “Вікторія – М” фарбують входи у під’їзди на вулиці Володимира Великого, 3.

Працівники ПП “Вікторія – М” ремонтують вхідні дашки у будинках на бульварі Вишневецького

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР