26.04.2024 21:28
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Благоустрій” проводять бетонування майданчиків для ТПВ

Працівники ПП “Благоустрій” проводять бетонування майданчиків для ТПВ. Днями роботи були виконані для жителів дворів за адресами 15 Квітня, 17 та 19, Київська, 1 та Київська, 12. Незабаром силами працівників підприємства будуть облаштовані каркаси конструкцій для контейнерних майданчиків, куди жителі багатоповерхівок зможуть викидати свої тверді побутові відходи.

Виконання таких робіт доволі дороговартісне та затратне по часу, адже попередньо треба було підготувати місце , зробити опалубку, виконати бетонування. Лише згодом тут встановлять каркас конструкції, яку обшиють металопрофілем. Тому у підприємстві просять мешканців ставитися із розумінням до роботи підприємства та до того, що якийсь час контейнери стоятимуть просто неба. Про те, як ПП “Благоустрій” проводить роботи із переходу на роздільне сортування відходів, директор підприємства розповідала раніше. 

Нагадаємо, перейти до роздільного сортування відходів у Тернополі заплановано до 1 червня 2019 року. Виконавцям послуг з управління, утримання, обслуговування багатоквартирних будинків, ОСББ, ОСН, СК та нежитлових приміщень необхідно переобладнати існуючі контейнерні майданчики для забезпечення роздільного сортування побутових відходів, а у багатоквартирних будинках, де наявні діючі сміттєпроводи- влаштувати на прибудинковій території контейнерні майданчики для забезпечення роздільного сортування побутових відходів.

В свою чергу, надавачі послуг із вивезення побутових відходів, відповідно до нових правил, повинні укомплектувати існуючі майданчики контейнерами для роздільного сортування побутових відходів (змішані відходи, полімери, скло).

Тернопіль житлово-комунальний