20.04.2024 02:11
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ПП “Благоустрій” облаштовують контейнерні майданчики для жителів будинків на вулиці Київській

Працівники ПП “Благоустрій” облаштовують контейнерні майданчики для жителів будинків на вулиці Київській. Зокрема, впродовж останніх днів тривали  роботи з облаштування місця під конструкцію для контейнерів для жителів будинків на Київській, 8 та 10. Тут встановлять два контейнерні майданчики – один навпроти іншого. Вчора було здійснене бетонування цих майданчиків.

  • Досить складно вибрати місце для майданчиків – десь заважають дерева, десь проходять комунікації, – розповідає директор підприємства Галина Гевко, – Тут – найкраще місце, яке можна було б підібрати, адже мешканцям зручно буде викидати відходи, йдучи на зупинку громадського транспорт. Безпечніше стане і у дворах, коли сюди не заїжджатиме громіздкий сміттєвоз.

Разом з тим, зазначає Галина Гевко, виконання таких робіт доволі дороговартісне, адже попередньо треба було підготувати місце за допомогою ескаватора, зробити опалубку, виконати бетонування. Лише згодом тут встановлять каркас конструкції, яку обшиють металопрофілем. Тому у підприємстві просять мешканців ставитися із розумінням до роботи підприємства. Про те, як ПП “Благоустрій” проводить роботи із переходу на роздільне сортування відходів, директор підприємства розповідала раніше. 

Головним фактором, яким керуються керівники усіх обслуговуючих підприємств,  а також фірм-перевізників, є зацікавленість в тому, щоб Тернопіль був по-справжньому європейським містом та продовжував лідирувати у рейтингу найчистіших міст України. Саме тому десятки контейнерних майданчиків у місті обслуговуючими підприємствами були влаштовані впродовж останніх років. Комунальники дякують тернополянам за екологічну свідомість та підтримку у здійсненні переходу на роздільне сортування відходів.

Тернопіль житлово-комунальний