19.04.2024 20:28
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники обслуговуючого підприємства проводять оповіщення населення на “Новому Світі”

З метою здійснення тимчасової евакуації жителів “Нового Світу” у Тернополі працівники КК “Коменерго Тернопіль” здійснюють оповіщення населення про проведення робіт з знешкодження боєприпасу SС-250 часів Другої світової війни, який був виявлений вчора.

Роботи по ліквідації боєприпасу почалися сьогодн, 31 травня, о 9.00 годині ранку. Як повідомив директор КК “Коменерго Тернопіль” Ігор Кравець, майстри дільниці підприємства обходять усі квартири будинку на вулиці Нечая, 4 а також приватний сектор із вимогою залишити свої помешкання та на час проведення робіт із знешкодження боєприпасу перебувати у безпечних місцях. Оповіщення здійснюють за адресами вулиця Нечая, 2, 4, 6, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17 та вулиця Гнатюка, 15, 17, 19, 20.

Радимо тернополянам змінити свої плани, у разі, якщо ви планували відвідати перелічені будинки. Також рекомендуємо водіям утриматися від поїздок на “Новий Світ” або відкоригувати свої маршрути таким чином, щоб не заїжджати на вулиці Нечая та Гнатюка.

Впродовж дня працівники нацполіції забезпечують охорону території, де виявлена авіабомби. На місці перебувають керівники екстренних служб, комунальники та представників служб життєзабезпечення. На період проведення робіт із знешкодження бомби на вказаній ділянці відключений газ, електропостачання та вода.

Нагадаємо, вчора після виявлення боєприпасу відбулося засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській міській раді під головуванням заступника міського голови Владислава Стемковського.

Тернопіль житлово-комунальний