20.04.2024 18:04
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” печуть печиво для наших захисників

Усі підприємства, які надають комунальні послуги працюють у звичайному режимі. Та, окрім того, що виконують свої безпосередні зобов’язання, усі, хто має таку можливість, у позаробочий час активно долучаються до волонтерського руху. Зокрема, працівники ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс”  продовжують випікати печиво для наших ЗСУ. Допомагають їм у роботі працівники ПП “Благоустрій”. Згодом волонтери розподіляють продукти туди, де у них зараз є найбільша потреба.

Що стосується вибору рецептів для випічки, то кожна господинька має якісь смачненькі і улюблені рецепти, тому було не важко обрати такі, які будуть і смачними, і можуть зберігатися якийсь час. Заступниця директора підприємства Катерина Садівник поділилася  і своїми рецептами домашньої випічки, а також охоче бере участь у приготуванні смаколиків.

  • В основному ми випікаємо пісочне печиво, рогалики, щоб воно могло довше зберігатися, ,адже доставка триває не один день. Із закупівлею продуктів теж не виникає проблем оскільки директор ДП “Люкс Житло” ПП “Люкс” Гевко Степан Васильович сприяє, і наші працівники долучаються, навіть наші мешканці допомагають (приносять варення,повидло,консервовані вишні,продукти). Після випікання ми запаковуємо печиво у коробки і передаємо його волонтерам у церкву святого апостола Петра, що на вулиці Володимира Великого, а ті відправляють їх нашим захисникам.

Тернопіль житлово-комунальний