26.04.2024 21:02
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

ПП “Укрспецінформ” було відзначене з-поміж найвідповідальніших платників податків

До Дня підприємця начальник Тернопільської об’єднаної державної податкової інспекції Петро Якимчук спільно із очільниками Тернопільської міської ради та Тернопільської райдержадміністрації привітав кращих платників податків із професійним святом.

Під час нагородження керівник інспекції зазначив, що підприємці є одними із основних наповнювачів бюджетів, саме тому завдяки їх активній свідомості розвивається економіка міста та району, створюються нові робочі місця.

Поряд із іншими платниками податків грамоту отримав також директор ПП “Укрспецінформ” Михайло Шидлівський. Відтак його підприємство є   не лише одним із найбільш прогресивних в Україні щодо впровадження у життя ресурсів для здійснення онлайн-розрахунків  за комунальні послуги та інших послуг, аде й опинилося у переліку найвідповідальніших платників податків. Зазначимо, що послуги, які впроваджені у Тернополі завдяки Михайлу Шидлівському, суттєво допомагають та є вже буденними для  жителів нашого міста, лише відносно нещодавно почали втілювати у інших містах. Тому внесок колективу підприємства  та його керівництва у впровадження сучасних технологій у Тернополі важко переоцінити, зважаючи, що єдина квитанція доступна споживачам уже не одне десятиліття.

До слова, у Тернополі єдина система приймання комунальних платежів, розроблена ПП “Укрспецінформ”,  почала працювати ще у 1998 році. В єдину квитанцію були включені усі комунальні служби міста та підприємства, що обслуговують житловий фонд. Станом на сьогоднішній день до неї підключені ОСББ міста Тернополя, комунальні підприємства області, фірми, що займаються вивозом та утилізацією ТПВ, домофонна служба, підприємства-надавачі інтернет-послуг. Кожен тернополянин та житель області може скористатися онлайн сервісом для безкоштовної подачі показників лічильників, а також здійснити оплату за комунальні послуги із мінімальною комісією у зручний для себе час за допомогою єдиної квитанції eps.org.ua.

Щиро вітаємо пана Михайла та колектив його компанії з почесною відзнакою, бажаємо нових звершень та процвітання, а також назавжди залишатися взірцем добросовісності у бізнесі для інших компаній!

Тернопіль житлово-комунальний

ПП “Укрспецінформ” увійшло до переліку кращих компаній 2019 року

Мешканці Тернопільщини можуть оплатити комунальні послуги через інтернет

Фахівець розповів про онлайн оплату та подачу показників за допомогою інтернету

Подати показники лічильників відтепер можна через інтернет