26.04.2024 10:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Першого грудня відбувся звіт міського голови та керівників управлінь Тернопільської міської ради за 2019 рік

У неділю, 1 грудня, в приміщенні Палацу культури «Березіль» ім. Леся Курбаса відбувся звіт роботи Тернопільської міської ради за 2019 рік.

Про роботу управління житлово-комунального господарства, благуострою та екології ТМР звітував і начальник управління – Олег Соколовський. Він розповів про роботи, які були виконані вппродовж 2019 року а це – велика кількість відремонтованих дворів, міжбудинкових проїздів, доріг та тротуарів.

– Проводяться роботи у сфері благоустрою міста. Гордістю містян стало оновлення привокзального майдану та вул. Чорновола (від вул Франка до Театрального майдану) – головної «в’їзної брами» до файного міста.  По новому із збереженням автентичності старого міста засяяли сходи фонтану «Сльози Гронського». Не можу не згадати про об’єкт благоустрою під робочою назвою – «Кульбаба», що на вул. Чорновола, де було реконструйовано застарілий аварійний фонтан на сучасний пішохідний. При цьому на прохання тернополян було збережено відому візитівку міста – кульбабку. Встановлено стильні лавки, світильники та створено новий дизайн озеленення, родзинкою якого є висаджені адамові дерева та самшит кулястоподібний, – зазначив у доповіді Олег Соколовський.

Згадав фахівець і про прадавню мрію багатьох поколінь тернополян  про можливість безперешкодно та безпечно здійснити пробіжку чи веломандрівку під робочою назвою «Озеряна» –  потужний крок до фінального завершення вказаної туристичної зони, впорядкування вулиці Чумацької.

Йшлося і про бювет збудований на бульварі Куліша, про будівництво сміттєсортувлаьної лінії на Малашівецькому сміттєзвалищі, про добудову вольєрів для безпритульних собак у стерилізаційному центрі в Дичкові та про багато інших обєктів.

Нагадаємо, публічне звітування міського голови та керівників виконавчих органів Тернопільської міської ради за рік роботи проводиться щорічно на відкритій зустрічі з мешканцями Тернополя.

Тернопіль житлово-комунальний