25.04.2024 11:48
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Перестало битися серце Михайла Євгеновича Дереворіза

Тернопіль зазнав величезної  непоправної втрати – після боротьби із важкою недугою сьогодні, першого червня, пішов з життя директор ПП «Східний масив» Михайло Дереворіз.

Неможливо підібрати слова, які описали би біль від усвідомлення втрати цього надзвичайного, особливого, прогресивного, завжди сповненого енергії та ідей чоловіка.

Він завжди був зразком для наслідування для всіх, зокрема для тих, хто обрав непросту комунальну галузь. Він був справжнім фанатом своєї справи та людиною з великим серцем, непоправний біль втрати якої не вгамують жодні слова.

Він був найулюбленішим Директором, наставником, порадником для свого  колективу, який сьогодні не може оговтатися від втрати. Усі знали про його відчайдушну боротьбу, під час якої він вкотре продемонстрував неймовірну силу духу та жагу до життя, і вірили, що йому таки вдасться вирватися із тенет підступної недуги. До останніх днів Михайло Євгенович, незважаючи на невиліковну хворобу, йшов  у свій робочий кабінет, а коли перебував на лікуванні, то дистанційно керував своїм дітищем – ПП «Східний масив». Навіть у найскладніші часи був в курсі всіх справ та подій на підприємстві, знаходив у собі сили виконувати свої обов’язки, а його колеги та підлеглі через величезну повагу до нього робили все можливе, щоб не засмутити свого Директора. Він поважав і цінував кожного свого працівника та завжди гордився своїм колективом і знав, що завжди може покластися на них.  Це був не просто директор, це, без перебільшень, був Батько та Друг для кожного, кому пощастило з ним працювати.

Ця втрата –  невимовна трагедія для всіх, хто знав Михайла Євгеновича. Та найважче зараз його сім’ї і найріднішим. Він був люблячим батьком для найдорожчої доньки, якою завжди пишався, відданим і надійним чоловіком для своєї дружини, надійною опорою для всіх своїх рідних. Він обожнював свого маленького онука, який, на жаль, тепер тільки з розповідей знатиме, якою гідною та достойною людиною був його дідусь.  Ми сумуємо разом з вами та поділяємо ваше неймовірне  горе, шукаємо слова підтримки у годину скорботи, молимося….

Нестерпно боляче писати про Михайла Євгеновича в минулому часі і  неможливо повірити, що це сталося насправді.  Проте світлі спогади про того, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть!

Дякуємо вам, Михайле Євгеновичу, за те, що ви були і завжди залишитеся тим, кого будуть наслідувати, з ким хотілося працювати і знайомством з ким можна гордитися.

Вічна пам’ять вам та Царство небесне!

Про час та місце проведення панахиди та чину похорону повідомимо згодом