20.04.2024 11:58
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Офіційна заява компанії “Тернопільтепло”

Компанія «Тернопільтепло» у своїй діяльності послідовно дотримується принципів прозорості і публічності. Ми відкриті до діалогу з громадою Тернополя щодо реалізації проекту модернізації 7 котельнь на альтернативному паливі.

Як соціально відповідальний бізнес, ми діємо виключно в законодавчому полі, ми також приймаємо участь у всіх зустрічах з громадськістю, дотичних нашої діяльності у місті.

Тому, незважаючи на те, що організатори чергового обговорення, яке відбулось 29 вересня, не запросили нас, ми вважали своїм обов’язком не лише взяти участь у ньому, але й виступити і донести до мешканців Тернополя інформацію щодо поточного етапу розвитку нашого проекту.

Представники  компанії «Тернопільтепло» під час цієї зустрічі, серед яких є також і члени громади Тернополя, дотримувались  правил, які запропонували її організатори. Саме останнє дозволяє нам сьогодні відповідально заявити, що на жаль, останні не дотримались процедурних і регламентних вимог, розроблених Тернопільською міськрадою для громадських слухань.

Ми також з жалем констатуємо масові факти дискримінації, образ, публічних, не підтверджених фактами, обвинувачення на нашу адресу, які висловлювали учасники обговорення, заперечуючи наше право на публічне спростування озвученого. Саме тому вважаємо, що організатори цієї зустрічі свідомо, через невідомі нам причини, позбавили нас права рівної участі у обговоренні. І ми готові довести це у суді.

Компанія «Тернопільтепло» вважає, що такі зустрічі підривають імідж Тернополя як інвестиційно привабливого міста. Соціально відповідальний бізнес не сумісний з політикою і політичними амбіціями окремих представників громади. Для нас перед усім важливо реалізувати наш інвестиційний проект і виконати наші зобов’язання перед громадою міста – забезпечити тернополян безперебійним, надійним, екологічно чистим теплом в їхніх домівках.

teplo.ternopil.ua