29.03.2024 01:44
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Оскільки у Тернополі оголошено “червоний рівень”, машини, що перешкоджають прибиранню, забиратиме евакуатор

У четвер, 11 лютого, відбулася чергова нарада під головуванням заступника міського голови з питань інфраструктури Владислава Стемковського за участю фахівців управління житлово-комунального господарства, благоустрою та еколгоії ТМР та відділу технічного нагляду ТМР та представники підрядних організацій, які здійснюють прибирання міста, а також тих організацій, які мають відповідну техніку і були залучені додатково.  Під час наради обговорили етапи ліквідації наслідків снігових опадів в місті,  а також були заслухані пропозиції фахівців щодо послідовності подальших дій, адже, як запевняють синоптики, найближчими днями нас очікують сильні морози.

Присутні констактували, що основною проблемою під час прибирання міста уночі є приватний транспорт, який перешкоджає не лише прибиранню, але й часто стає на заваді навіть намаганню потрапити на територію вулиці для подальшого прибирання. Ускладнюється ситуація тим, що сніг, який фактично не припиняв сьогодні падати, потрібно оперативно вивозити, а роблять це у нічну частину доби. Через недобросовісних паркувальників і ця можливість є обмеженою, оскільки у роботі залучений великогабаритний транспорт. Переконатися у правдивості цих звинувачень могли тернопільські журналісти, які минулої ночі спостерігали за нічним прибиранням  Тернополя (пркріплюємо матеріали нижче).

Тому вкотре нагадуємо, ща на вулицях цієї ночі буде працювати евакуатор, який  забиратиме приватний транспорт, що перешкоджатиме прибиранню, особливо, на вулицях Руській, Крушельницької, Шпитальній, Коперника, Івана Франка. Також комунальники планують ретельно очистити від снігу інші центральні вулиці – Князя Острозького, Живова, Шептицького. Тому наполегливо просимо водіїв не сторувати зайвих незручностей як комуна

Тернопіль житлово-комунальний


Місто засинає, вони виїжджають… Як комунальники прибирають сніг уночі: ми перевірили (РЕПОРТАЖ)