20.04.2024 00:31
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Олександр Башта “захопив” нову територію

bashta (2)На нашому сайті ми неодноразово писали про громадського активіста, депутата обласної ради Олександра Башту, який невтомно працює на вулицях нашого міста. Чоловік здійснює благоустрій зелених зон у центральній частині міста, а перед новим роком взявся доглядати територію біля пам’ятника в’язням нацистського Шталагу № 338

Напередодні Великодніх свят пана Олександра можна було побачити вже на лісосмузі між залізничною колією та дорогою на вулиці Бродівській. Завдяки зусиллям невтомного пана Олександра територія стала значно охайнішою, адже чоловік видалив самосіви та розчистив фактично відсутній тротуар. Робота вартує для чоловіка неймовірних зусиль, однак він не опускає рук. Загалом планів щодо здійснення робіт із благоустрою у місті в Олександра Башти є чимало і він вже традиційно не зупинився на одному місці. Вже другого травня він працював у зеленій зоні скверу Данила Галицького. “Вбивати, обманювати, красти, випивати завжди буде гріхом … Працювати ніколи не було та буде гріхом, особливо коли це праця для людей.” – переконаний активіст.
Нещодавно ми писали, що Олександр Башта взявся за нову галузь благоустрою: він облаштував пандус поблизу Тернопільської державної телерадіокомпанії.

Олександр Башта здійснює благоустрій біля пам’ятника в’язням нацистського Шталагу № 338

Олександр Башта опікується «Сквером Кобзаря» у Тернополі

Олександр Башта доглядає за ялівцем у парку імені Тараса Шевченка

Олександр Башта облагородив ще один сегмент рокарію поблизу Тернопільського замку

Олександр Башта доглядає за ялівцем поблизу скверу Кобзаря

У Тернополі облаштують «Сад каменю»

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР