19.04.2024 03:56
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Олег Гордевич: «У жодному з міст України не здійснюється стільки робіт, як у Тернополі»

oleg_gordevych (2)У Тернополі із робочим візитом побував начальник управління комунальної власності Енергодарської міської ради (Запорізька область) Олег Гордевич.

У рамках свого відрядження він відвідав ряд міст, з-поміж інших обрав і Тернопіль. Олег Іванович розповів, що перед тим, як відвідати у Тернопіль, він вже побував у Черкасах, в Чернігові, в Дніпропетровську та Запоріжжі. Для гостя провели міні-екскурсію об’єктами, на яких тривають зараз ремонтні роботи. Побаченим у Тернополі посадовець був приємно здивований.

  • Я приїхав у Тернопіль переймати досвід. І мене по-справжньому вразив обсяг робіт, які зараз здійснюються у Тернополі. Я не помилюся, якщо скажу, що в жодному з міст, де я перебував з робочими візитами, нічого подібного немає. Хтось щось десь ремонтує звісно, але не в таких масштабах. А будівництво нового фонтану – це взагалі щось фантастичне для України. Безумовно, у Тернополі великі кошти вкладаються у благоустрій міста, і я бачу, що при грамотному їх розподілі виконуються шалені обсяги робіт.oleg_gordevych (4)

Олег Гордевич побував лише на незначній частині об’єктів, де тривають ремонтні роботи. Зокрема, він оглянув стан робіт на бульварі Дмитра Вишневецького, на вул. Текстильній, на доріжці у парку «Топільче» та на набережній, де триває четверта черга реконструкції.

Наш гість відзначив красу міста загалом, однак не приховував свого захоплення і від того, що Тернопіль по-справжньому живий, адже у кожному куточку місту тривають роботи, покликані зробити його привабливішим та комфортнішим для мешканців та гостей.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР