29.03.2024 01:22
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Комунальники відновили обмежувачі руху при в’їзді на Театральний майдан

kul (5)Кулі, що обмежують заїзд легкових автомобілів, нещодавно вкотре постраждали від рук недобросовісних водіїв. Для того, аби потрапити автівкою на Театральний майдан, зловмисники періодично пошкоджують їх. Окрім порушення безпеки пішоходів та громадського правопорядку, транспортні засоби порушників руйнують дощеприймальні решітки. Вчора, 17 лютого, працівники підрядної  організації повторно встановили несанкціновано демонтовані напередодні кулі поблизу Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка та облаштували два додаткових обмежувачі на тротуарі.

Загалом, увесь Театральний майдан по периметру відмежований  такими обмежувачами руху у формі півкуль. Вони зручні тим, що перешкоджають несанкціонованому рухові автотранспорту,  однак, у разі виникнення надзвичайних ситуацій, швидка допомога чи пожежна машина зможе проїхати повз них. Зауважимо, що право в’їзду на відмежовану територію мають машини спецслужб, зокрема, міліції, пожежники, “швидкі” та ремонтні чи комунальні служби. Водіїв інших транспортних засобів за таке порушення притягуватимуть до адмінвідповідальності, адже окрім обмежувачів у центральній частині зі сторони вулиць Чорновола, Грушевського та на бульварі Тараса Шевченка встановлені дорожні знаки, які забороняють в’їзд та паркування машин.

Закликаємо тернополян з повагою відноситися до обмеження авторуху у пішохідній зоні центральної частини міста та не порушувати правил дорожнього руху.

Якщо ви стали свідком подібних порушень – телефонуйте в міську раду за номером телефону 15-80 або до чергового ДАІ 27-12-40.
Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР