28.03.2024 21:56
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Невідомі завищили значення допустимої ваги транспорту на дорожньому знаку на Гаївському мості

Невідомі пошкодили дорожній знак на Гаївському мості. А саме, на дорожньому знакові 3.15 “Рух транспортних засобів, вага яких перевищує 8 тон, заборонено” на Гаївському перехресті у напрямку Дружби одиничку домальовали вручну. Тобто, невідомими особами змінено максимальну вагу для великовантажного транспорту із 8 тонн до 18 тонн.

  • По факту цього правопорушення, яке бачимо вже не  вперше, було викликано оперативну групу, адже невідомі не лише пошкодили дорожний знак, але й викривили його дані, – каже заступник міського голови з питань інфраструктури Владислав Стемковський. –  Невірні дані на обмежувальному дорожньому знакові можуть не лише спричинити неприємності водіям у вигляді штрафів, але й призвести до серйозніших наслідків. Такі дії можна назвати диверсією, оскільки вони можуть спровокувати людські жертви, тому що всім відомо про аварійність даного моста.

 

“Злим жартом” назвали таке порушення у патрульній поліції в Тернопільській області.

  • Такий жарт міг би призвести до непоправних наслідків, оскільки міст аварійний, хоча вже запланована його реконструкція, – каже речник поліції Оксана Смільська. – Наскільки нам відомо, знак вже замінили на той, який там повинен бути. Закликаємо тернополян більше так не жартувати, оскільки за такі дії передбачений штраф.

Тернопіль житлово-комунальний