24.04.2024 10:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На Симоненка, 6 оновили спортивний майданчик

symonenka6 (1)Під час традиційних зборів представників  підприємства ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс”1, та мешканців будинку, що на Симоненка, 6, що відбулися на початку поточного року мешканцями було озвучено ряд побажань щодо благоустрою їхньої прибудинкової території.  Завдяки зусиллям представників підприємства, виконання поставлених цілей вже  на фінішній прямій.

Як розповів директор ДП “Люкс-Житло” ПП “Люкс”1 Богдан Гевко, нещодавно силами підприємства було здійснено повноцінний ремонт спортивного майданчика, виготовлено і встановлено огорожу до нього. Також було виготовлено та облаштовано біля третього та шостого під’їздів лавочки для відпочинку. Вже традиційно, на побажання мешканців, майданчик та лавки представники підприємства пофарбували у патріотичні кольори. Крім того, представниками підприємства у вересні було відремонтовано сходи та дашок входу у підвал та встановлено дерев’яну огорожу для квітника біля будинку.

До слова, квітником опікуються самі жителі, відтак красивою і зручною огорожею, яку встановило підприємство, вони були дуже втішені. Для того, аби двір став повноцінним місцем для відпочинку, мешканці самотужки встановили альтанку, де тепер із задоволенням проводять час.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

symonenka6 (2) symonenka6 (3)