29.03.2024 17:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На сайті gazpostach.te.ua запрацювала послуга «Особистий кабінет»

kabinetДля зручності тернопільських споживачів на сайті gazpostach.te.ua відтепер можна здійснити подачу показів лічильників та ознайомитися із станом оплати за спожитий природний газ за допомогою сервісу «Особистий кабінет».

Скористатися сервісом на сайті можна після проходження простої процедури реєстрації. Щоб зареєструватися, потрібно ввести номер особового рахунку ( він зазначений на квитанції про оплату послуг газопостачання), логін, пароль та адресу електронної скриньки.  На вашу електронну споживача пошту прийде лист-підтвердження з посиланням для активації профілю. Після реєстрації споживачі можуть, авторизувавшись, заходити в “Особистий кабінет”. Для цього потрібно ввести лише логін і пароль.

“Особистий кабінет” для споживачів природного газу дозволить заощадити свій час та забезпечує зручний доступ до перегляду даних свого особового рахунку. В кабінеті споживача клієнти ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз», що мають доступ до мережі Інтернет, у будь-який зручний час можуть дізнатися про суму пільг  та субсидій, внести показники лічильника, які будуть передані на ПАТ «Тернопільміськгаз», подивитися історію платежів за спожите блакитне паливо і здійснити оплату.

Нагадуємо, що покази газових лічильників рекомендовано подавати з 1 до 5 числа наступного місяця за розрахунковим, після чого абоненту буде здійснене нарахування у відповідності до цих показів. Нагадуємо, що показники лічильників для населення можна подавати по багатоканальному телефону  51-95-95, Для подачі показів за спожитий газ тернополяни можуть скористатися і іншими можливостями: зробити це можна безпосередньо у відділі розрахунків ПАТ «Тернопільміськгаз» на вул. Митрополита Шептицького, 20, подати свої дані через інтернет на сайті tmgaz.te.ua чи за допомогою сервісу eps.te.ua, через термінал «Приват Банку» або особисто операторам відділів розрахунку ПАТ «Тернопільміськгаз».

Адміністрація ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз»