20.04.2024 12:23
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На ремонтний період зупиняється котельня на бульварі Просвіти, 9

Підприємство КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” продовжує ремонті  роботи та підготовку котелень і мереж до нового опалювального сезону. Планується, що  з 25.07. по 22.08.2022 р.(29 днів)  зупинить роботу  котельня на бульварі Просвіти, 9.  

Перепрошуємо споживачів за тимчасові незручності та просимо ставитися із розумінням до необхідності проведення профілактичних та ремонтних робіт, що є вимогою чинного законодавства. Балансоутримувачам, управителям та головам ОСББ житлових будинків м. Тернополя нагадуємо, що працівниками підприємства буде проводитись ремонт зовнішніх теплових мереж і гідравлічні випробування трубопроводів теплопостачання тиском 16 кгс/см.кв.

В зв’язку з цим балансоутримувачам, управителям та головам ОСББ житлових будинків м. Тернополя необхідно встановити металеві заглушки перед запірною арматурою на вводі у внутрішньобудинкову систему опалення з тим, щоб унеможливити дію високого тиску на трубопроводи і прилади опалення в житлових будинках та запобігти їх пориву.

За нанесені матеріальні збитки в результаті поривів трубопроводів внутрішньобудинкової системи опалення під час гідравлічних випробувань КП “ТМТКЕ” ТМР відповідальності не несе.

Перелік будинків, які обслуговує вказана котельня: