18.04.2024 19:03
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На під’їздах до Театрального майдану влаштувують автоматичні обмежувачі

Розпочалися роботи із влаштування автоматичних обмежувачів на під’їздах до Театрального майдану. Зараз предстанвики підрядної організації здійснюють тут влаштування траншеї під кабель. Такі болларди – це автоматичні висувні пристрої для обмеження в’їзду.

Як розповідає заступник начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР Андрій Дроздовський, заплановано встановити чотири такі обмежувачі. Два з них встановлюють на бульварі Тараса Шевченка в районі вулиці Сагайдачного, ще два облаштують при вїзді на Театральний майдан поблизу Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру
імені Т. Г. Шевченка.

– Рішення щодо встановлення автоматичних обмежжувачів зумовлене тим, що виникає часта потреба у демонтажі існуючих обмежувачів – півкуль (приміром, для заїзду технологічно транспорту). Також відомі факти, коли водії приватного транспорту самовільно демонтували обмежувачі- півкулі та виїжджали на Театральний майдан. Із автоматичними обмежувачами такого зробити не вдасться. Управляти ними можна з допомогою пульта, а їх матимуть лише ті, хто має дозвіл на вїзд на площу – приміром, пожежники, представники комнальних служб, швидкої допомоги тощо, – пояснює Андрій Дроздовський.

Тернопіль житлово-комунальний