29.03.2024 09:01
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На просп. Злуки встановили ще один гімнастичний майданчик

maydanchyk (11)Ми вже повідомляли, що працівники ПП «Тернопіль Ком Сервіс» встановлюють у дворах у будинків, які обслуговує дане підприємство, гімнастичні майданчики. Вони складаються з перекладини та брусів для занять спортом.

Як розповідає головний інженер підприємства Володимир Байгер, роботу виконують на прохання мешканців.

– Спортивний інвентар виготовляємо силами підприємства. Наші працівники здійснюють зварювальні роботи, фарбують перекладини та бруси, а потім – встановлюють їх, а для надійності -бетонують. Ми дуже раді, що мешканці приходять до нас із подібними пропозиціями, – розповідає Володимир Байгер.

За словами пана Байгера, зазвичай ініціаторами подібних звернень є молоді мами, а одного разу до підприємства звернулися молоді хлопці-спортсмени. Як розповідає Леся Кравець, мама одного з юнаків, її 19-річний син Назар полюбляє займатися на перекладинах. Відтак,  він, спільно з своїми друзями, підготував заяву та зібрав потрібну для облаштування гімнастичного  майданчика кількість підписів. А сьогодні, тридцятого травня, юнаки долучилися до встановлення гімнастичного майданчика на прибудинковій території поблизу просп. Злуки, 21. Що цікаво, окрім вже звичних перекладини та брусів додався ще один спортивний снаряд – тренажер для качання пресу.

Управління житлово-комунального господартсва, благоустрою та екології ТМР