19.04.2024 15:05
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На новеньких тренажерах у дворі на Злуки, 11 щовечора проводять безкоштовні тренування

Минулого тижня відбулося урочисте відкриття спортивного майданчика у дворі на проспекті Злуки, 11. Його проект, нагадаємо, запропонував головний інженер  ПП “ТернопільКомсервіс” Володимир Байгер. Відтак майданчик став одним із переможців у конкурсі громадських ініціатив. Хоча проект переміг ще у 2016 році, але тренажери були виготовлені лише наприкінці 2017. Як розповів Володимир Байгер, тут встановлено десять тренажерів, згодом правцівники підприємства встановлять декоративну огорожу довкола майданчика, а також посадять туї, щоб він був затишнішим. У планах Володимира Байгера облаштувати поряд бадмінтонне поле та дообладнати дитячий майданчик. Веселощі, сміх, подарунки – такими традиційно є усі свята, до організації яких долучилися представники обслговуючого підприємства. Особливу вдячність Володимир Байгер висловлює депутатові округу Вікторові Шумаді, якйи вже вкотре активно долучився до організації заходу, а також директорові ПП “Тернопіль Комсервіс” Юрію Вересюку, який також підтримав цю чудову ініціативу.

Загалом участь у відкритті взяло близько 150 людей, каже Володимир Байгер.

  • Щовечора тренування на новому майданчику для всіх охочих проводить моя донька, майстер спорту із спортивної гімнастики Марія Сасанчин. Тренування розпочинається близько 21 години,  два десятки тернополян щовечора бере в них участь. Марія проводить тренування як на тренажерах, так і поза тренажерами, – розповів Володимир Ярославович.

Конкурси для дітей і для дорослихВолодимир Байгер вже не вперше намагається залучити молодь мікрорайону до занять спортом. Саме він є ініціатором встановлення працівниками ПП «Тернопіль Ком Сервіс» у дворах у будинків, які обслуговує дане підприємство, гімнастичних майданчиків, що складаються з перекладини та брусів для занять спортом.

Тернопіль житлово-комунальний