28.03.2024 13:52
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На Малашівецькому сміттєзвалищі вкрали нещодавно встановлені камери відеоспостереження

Буквально минулого тижня з метою спостереження за несанкціонованими заїздами та викиданням побутових відходів на Малашівецьке сміттєзвалище тут було встановлено дві камери відеоспостереження. Та вже в суботу, 27 липня, майстер сміттєзвалища Юрій Йордан помітив їхню відсутність.

Як зазаначає чоловік, дві камери були встановлені на висоті чотири метри.  Припускає, що здійснити злочин могли місцеві жителі, адже вже до того була здійснена крадіжка з території – поцупили з території бак та акумулятор.

На місце події виїхали представники КП “Тернопіль Інтеравіа”, які і встановили камери. Директор підприємства Святослав Журовський зазначив, що камери не просто вкрали, їх просто виламали, або навіть збили чимось важким. Кріплення від камер залишилися, а самі засоби відеоспостереження – буквально “вирвані”.

З приводу даної події управлінням житлово-комунального господарства, благуострою та екології ТМР було спрямовано відповідний лист у правоохоронні органи з проханням провести розслідування  та виявити зловмисників і притягнення їх до відповідальності і повернення комунального майна відповідно до вимог чинного законодавства.

Тернопіль житлово-комунальний