29.03.2024 03:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На зупинці на вулиці Бережанській влаштували нижній шар асфальтобетону

Нижный шар асфальтобетону облаштували на зупинці на вулиці Бережанській (на ділянці від вул. Лучаківського до вул. Тролейбусної) неподалік магазину «Карпати».  

Напередодні тут здійснили ряд робіт, зокрема, влаштування дощеприймальних решіток а також армування та бетонування заїзної кишені, влаштування бордюрів і мощення тротуару фігурними елементами мощення,

Для запобігання перезволоження проїздної частини вулиці Бережанської працівниками підрядної організації нещодавно було влаштовано нижній шар асфальтобетону, розповів головний інженер відділу технагляду Ярослав Копча. Роботи з ремонту даної ділянки продовжаться на наступний рік – тоді буде усунуто недоліки, якщо такі виникнуть, у нижньому шарі асфальтобетону, а також облаштують верхній шар асфальтобетону.

Днями у мережі були поширені світлини про те, що на момен облаштування нижньоо шару асфальтобетону дощило. Як пояснює фахівець, технологічно вода не заважає виконанню даного виду робіт і на якість ніяк не впливає. Даний вид робіт при температурі асфальту 120 градусів не боїться помірних опадів. Відтак, виконання робіт на ділянці на вулиці Бережанській виконано технологічно правильно.

Тернопіль житлово-комунальний