28.03.2024 20:50
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На дільниці оповіщення, що створена на базі ПП «Східний масив», відбулися навчання

SONY DSC У зв’язку із воєнною ситуацією в країні зараз у Тернополі проводиться перевірка готовності дільниць оповіщення. Зокрема, 4 листопада відбулися навчання і у ПП «Східний масив».

Дільниця створена на виконання вимог пункту 3 статті 43 «Закону України про військовий обов’язок та військову службу». Дільниця оповіщення призначена для своєчасного оповіщення військовозобов’язаних та постачальників техніки національної економіки України після отримання розпорядження з військового комісаріату.

В ході заняття основна увага приділялася відпрацюванню єдиної методики роботи посадових осіб військових комісаріатів, адміністрації пунктів оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів під час переведення військового комісаріату на функціонування в умовах особливого періоду і проведення мобілізації людських та транспортних ресурсів.

Представники військкоматів відвідали дільницю оповіщення у ПП «Східний масив» та пункт попереднього збору військовозобов’язаних і техніки.

Директор ПП  «Східний масив» Михайло Дереворіз зауважив:

–           Не відомо, як будуть розвиватися події у майбутньому, але наші працівники готові до розгортання дільниці оповіщення у разі військової загрози.

В.о. міського військового комісара майор Микола Бойко відмітив що дана дільниця перебуває у повній готовності до виконання своїх завдань.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC