29.03.2024 15:37
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На Довженка, 6а завітала Різдвяна казка

malanka (2)Різдвяні фестини відбулися сьогодні у дворі ОСББ «Довженка 6а». Таке Різдвяне дійство у тернопільському ОСББ можна було побачити вперше. Як розповів гість заходу, Голова Громадської спілки Рада голів ОСББ м. Тернополя Сергій Лупак, свято нагадало йому про дитинство:
– Мешканцям будинку та гостям (а гостей було дуже багато), була запропонована різдвяна гумористична вистава «Маланка». Виступив дитячий «Вертеп», в якому брали участь навіть чотирирічні малюки, і, звісно старші, всі колядували.malanka (3) Щоб гості не змерзли, усіх охочих пригощали гарячим домашній чаєм із смачними пампушками. Хочу висловити свою велику подяку голові ОСББ «Довженка 6а» Олесі, за те, що організувала таку Різдвяну казку. Можливо це буде поштовхом для інших співвласників багатоповерхівок і в своїх дворах організовувати цікаві дійства, – каже Сергій Лупак.

На  питання про те, чи готовий він сам організувати подібне дійство, Сергій однозначно не відповів: дуже важко організувати мешканців, яких мало цікавить те, що відбувається поза межами їхнього житла. malanka (4)Відтак святкування на Довженка, 6а можна вважати сьогодні унікальним, адже не відомо, чи переймуть цю традицію мешканці інших дворів.

Більше про святкування ви зможете прочитати на нашому сайті згодом.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР