19.03.2024 04:47
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На вулиці Чорновола тривають роботи з реконструкції пішохідної алеї

На вулиці Чорновола (від вул. І. Франка до вул. Б. Хмельницького) тривають роботи з реконструкції пішохідної алеї. Тут проводять капітальний ремонт дорожнього покриття із заміною мереж водопостачання та водовідведення.

На вул. Чорновола ведуться масштабні роботи з реконструкції ділянки від вул. І. Франка до вул. Б. Хмельницького. Тут уже замінені мережі водопостачання, каналізації, а також теплотраса.  Наразі підрядники влаштовують основу дорожнього покриття на проїзній частині даної вулиці, яка, відповідно до проекту, буде звужена до однієї смуги руху. Водночас пішохідна ділянка буде розширена, а також на оновленій алеї передбачається облаштування велодоріжок, додаткового озеленення та освітлення. Через несприятливі погодні умови дорожні роботи дещо ускладнюються та затримуються, проте реконструкцію вулиці заплановано повністю завершити до святкування Дня міста.

Нагадуємо, на період проведення ремонтних робіт на ділянці дороги від вул. І. Франка до вул. Б. Хмельницького рух автотранспорту перекрито.