19.03.2024 08:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На вулиці Р. Купчинського, 7 здійснено капітальний ремонт двору

SONY DSCВлітку цього року поблизу сьомого будинку, що на вул. Р. Купчинського було здійснено капітальний ремонт асфальто-бетонного покриття.

  • Ми дуже задоволені ремонтом! Дуже раді, що настільки гарно і швидко все зробили. Після ремонту дороги, до нас діти з усіх сусідніх будинків приїжджають на роликах кататися, – радіє мешканка дому Марія Петрівна. – Всі жителі дуже задоволені виконаною роботою: і ремонтом тротуарів та дороги, а також ремонтом всередині будинку. Люди тут працювали дуже охайно, совісно. Настільки приємні люди, що я їх навіть пригощала чаєм. Двірники з роботою справляються, жодних скарг до жеку у нас немає. Нарікати немає на що: до всіх звернень мешканців у ПП «Сонячне» відносяться дуже уважно.

Марію Петрівну підтримує і пані Катерина, яка саме мила вікна своєї квартири на першому поверсі та приєдналася до нашої розмови.

– Коли робили ремонт у під’їзді, то навіть не  довелося після працівників мити двері, оскільки справді зробили все дуже охайно, за що ми дуже вдячні ПП «Сонячнне»,  – заувжила дівчина.

Як повідомив головний інженер ПП «Сонячне» Микола Кобиляк, цього року у межах капітального ремонту для мешканців будинку на Купчинського, 7 було виконано цілий комплекс робіт. У грудні 2013 року у четвертому під’їзді було здійснено заміну лежаків холодної води.

Станом на сьогоднішній день у будинку тривають роботи з ремонту сходових кліток (вже зроблено ремонт у чотирьох під’їздах із шести), оновлено відмостку до будинку, було здійснено заміну вхідних дашків та пофарбовано входи до будинку. Також силами працівників ПП «Сонячне» було оновлено дашки над входами у підвали. Окрім ремонту асфальто-бетонного покриття, було облаштовано майданчик для тимчасової стоянки автомобілів мешканців. Біля під’їздів встановили нові лавки, а дитячий майданчик поблизу дому пофарбували.

До закінчення цього року на вул. Р. Купчинського, 7 заплановано здійснити ремонт міжпанельних швів у даному будинку.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР