19.04.2024 11:14
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На вулиці Оболоня продовжуються ремонтні роботи

SONY DSCНа вулиці Оболоня почали стелити нове дорожнє покриття. Зокрема, восьмого листопада частково влаштували нижній шар асфальтобетону завтовшки 7 сантиметрів. Сьогодні вулицю продовжують готувати до подальшого асфальтування. Тут знімають старе покриття, піднімають решітки і колодязі мереж, які проходять через вулицю. Асфальтування нижнього шару дорожнього покриття планують продовжити у середу, 12 листопада. При наявності фінансування та за сприятливих погодних умов можливо ще цього року на даній дорозі буде застелено верхній шар асфальтного покриття завтовшки 5 сантиметрів.

Нагадаємо, що напередодні на вулиці Оболоня було здійснено заміну водопроводу та теплотраси, встановили новий бордюрний камінь. На завершальному етапі роботи з вкладання бруківки на тротуарах. Працівники підрядної організація також відремонтували старі дощеприймальні колектори, встановили нові зливні решітки.

На проведення капітального ремонту вулиці, за словами Андрія Дроздовського, начальника відділу інженерно – транспортної інфраструктури управління ЖКГ, з міського бюджету виділено 5 мільйонів 100 тисяч гривень. Освоєно вже майже три мільйони. Оплата підрядній організації здійснюється відповідно до надходження актів виконаних робіт та за наявності грошей у казначействі. Контроль за якістю виконання робіт і тим чи відповідають вони проектно-кошторисній документації щоденно проводять фахівці відділу технічного нагляду міської ради. Якщо вони виявляють будь-які відхилення, то вживають заходи щодо їхнього своєчасного усунення.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР