18.04.2024 18:34
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

На бульварі Куліша, 8 влаштовують щебеневу основу проїзду

kulisha_8 (5)Триває капремонт прибудинкової території на бульварі Куліша, 8. Нагадаємо, що згідно із проектом заплановано  відремонтувати асфальтобетонне покриття у дворах на Куліша, 4, 8 та 10.

Минулого року працівники підрядної організації  розпочали капремонт двору та підїзду до будинку на бульварі Куліша, 10 Вони здійснили роботи із встановлення нових бордюрів та облаштування відмостки прилеглих будинків. Тут облаштували фігурними елементами мощення тротуари , та облаштували проїжджу частину спеціальною бруківкою.

Нещодавно завершили роботи із капремонту поблизу двору на Куліша, 4, де облаштували екопарковку та облаштували фігруними елементами мощення тротуар та проїжджу частину, і  роботи на Куліша, 10 продовжилися. Тепер у розпалі роботи на поблизу будинку на бульварі Куліша, 8.

У 2015 році капітально відремонтували бульвар Пантелеймона Куліша у Тернополі.

Оглядаючи виконану роботу та ділянки на бульварі Куліша, де ремонт ще не здійснений, представники програми Міжнародного Республіканського Інституту з обміну досвідом роботи депутатів місцевих рад були приємно здивовані тим, які технології впроваджують у Тернополі. Зокрема їх, як і  колег з міста Хмельницького, дуже здивували сучасні екопарковки у дворах тернопільських багатоповерхівок.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР