27.04.2024 05:26
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Наталя Ковадло: «Для людей, як для себе»

На годиннику ще немає восьмої ранку, а поблизу під’їздів будинку, що на вулиці Коновальця, 20, чорніється. До чорноти, щедро посипані снігом тротуари, старанно відчистила тендітна Наталя Ковадло, двірник ПП «Люкс». Працюючи вже понад п’ятнадцять років у підприємстві, жінка сумлінно та совісно виконує свої обов’язки. «Для людей, як для себе», – запевняє вона.

Робота дається непросто, адже фізичних зусиль доводиться докласти дуже багато. “Я стараюся, щоб люди вийшли зранку з під’їзду і їм було зручно, не слизько. Вчора вийшла на роботу в п’ятій ранку, нині пізніше – в шостій, щоб люди на роботу, а дітки до школи йшли безпечно, тому намагаюся якнайшвидше почистити тротуари”.

Наталя Ковадло розповідає, що в неділю, коли була сильна ожеледиця, сама ледве дісталася до робочого місця, бо ступити крок з під’їзду було неможливо. Та відноситься до цього з розумінням, бо колега, яка прибирає у її домі, також не могла дістатися на роботу швидше. Жінка каже, що не лише вона, але й всі двірники підприємства намагаються працювати відповідально, не зважаючи на погодні умови. “Ми ні на кого не дивимося, хто і як справляється в інших підприємствах. Ми працюємо для людей, щоб мешканці були задоволені”, – каже вона.

У хуртовину та негоду, у дощ чи зливи, коли спекотно чи нестерпно холодно – їхній день завжди починається швидше, аніж у інших тернополян. Поки ті ще бачать останні сни під теплими ковдрами, двірники вже піклуються про те, щоб перші кроки із рідної дому були безпечними.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР