29.03.2024 07:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Нарахування за спожитий газ проводиться у відповідності до даних, переданих ПрАТ «Тернопільміськгаз»

ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» повідомляє, що нарахування для споживачів за використаний природний газ проводиться виключно у відповідності  до даних,  переданих  ПрАТ «Тернопільміськгаз», який несе повну відповідальність за визначені обсяги  згідно Кодексів ГРМ та ГТС.

Закликаємо споживачів щомісячно передавати показники лічильників  в  ПрАТ «Тернопільміськгаз» для правильного нарахування коштів за  фактично використаний природний  газ ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз» кожному споживачу.

Нагадуємо, що Постановою Кабінету Міністрів України від 24.01.2020 року №17  внесено зміни до Положення про покладання спеціальних обов’язків на ринку природного газу, відповідно до якої змінено механізм встановлення  оптової ціни, за яким   НАК «Нафтогаз України» постачає газ для потреб населення, виробників тепла та інших захищених споживачів, в межах спеціальних обов’язків (ПСО).

Вартість газу з 1 по 31 січня 2020 року для побутових споживачів (населення)  та релігійних організацій становить 5868,49 грн. за 1 тис. куб.м. з ПДВ без врахування тарифу  з розподілу природного  газу.

Послуги з розподілу природного  газу сплачуються окремо.

Адміністрація ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз»