25.04.2024 06:42
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Нагадуємо тернополянам про необхідність вчасної подачі показників

У звязку із заходами карантину, у Тернополі служби, які надають комунальні послуги, обмежили відвідування для своїх споживачів. Однак це не є причиною, щоб не подавати вчасно показників лічильників або не проводити оплату за спожиті комунальні послуги. Для того, щоб нарахування були проведенні точно, закликаємо тернополян подати показники лічильників споживання газу, води та електроенергії станом на перше число місяця наступного за розрахунковим. Також просимо вчасно проводити оплату за послугу з утримання багатовкартирного будинку та прибудинкової території, а також з вивезення ТПВ, адже і ці послуги також життєво необхідні кожному споживачу.

Для зручності споживачів ПП “Укрспецінформ” розробило систему для онлайн-подачі показників усіх комунальних послуг, а саме – електропостачання, газ, вода, тепло, квартплата. Подаючи показники про використання вищезананчених послуг, користувач отримує єдину квитанцію, у якій зазначено також і суму за вивіз твердих побутових відходів, інтернет, кабельне телебачення, домофон тощо. Для передачі показників необхідно заповнити відповідні поля в графі “Останній показник” на сайті www.eps.org.ua.

Цей сервіс зарекомендував себе як надійний та швидкий. Користуючись ним, тернополяни можуть здійснювати контроль і за своїми нарахуваннями, і за власними соціальними пільгами та субсидіями (за їх наявності). Скориставшись можливістю передачі показів через інтернет, споживач може переглянути власний архів оплат з дати початку користування системою. В умовах сьогодення, коли немає можливості відвідувати установи, це суттєва допомога тим, хто витрачав години на телефонні дзвінки до служб або ж відвідував їх для того, щоб подати показники, – вважає директор ПП “Укрспецінформ” Михайло Шидлівський.

Для того, аби мати змогу скористатися послугою подачі показів лічильників через інтернет та отримати єдину квитанцію, тернополянам необхідно скористатися посиланням, що видрукуване на квитанції, яка була отримана платником у відділенні банку чи «Укрпошти» при здійсненні платежів (https:\\www.eps.te.ua\ternopil\account\view\індивідуальний код (набір символів)). Зайшовши у будь-який зручний час на сайт www.eps.te.ua користувач отримає повну інформацію про стан оплати комунальних послуг.

Здійснити оплату та подати показники можна і з допомогою інших ресурсів 

Тернопіль житлово-комунальний