28.03.2024 15:24
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Нагадуємо про необхідність подачі показників лічильників!

Шановні тернополяни! Усі ми зараз перебуваємо у складному становищі у зв’язку із воєнною ситуацією в Україні. Але закликаємо вас не забувати про обов’язок кожного споживача – подати показники лічильників та оплатити за спожиті комунальні послуги в визначені законодавством періоди.

У Тернополі всі комунальні послуги безперебійно надавалися впродовж місяця лютого та надаються на сьогоднішній день. Наше місто забезпечене водою, теплопостачанням, електроенергією, здійснюється вивезення ТПВ, працівники комунальних стурктур здійснюють облаштування блокпостів та здійснюють ряд інших робіт для забезпечення життєдіяльності міста, закликає начальник управління житлово-комунального гсоподарства, благоустрою та екології ТМР Олег Соколовський.

Хто має можливість скористатися інтернетом – здійсніть подачу показників. Це необхідно для подальшого закуповування потрібних обсягів енергоносіїв для безперебійної подачі комунальних послуг у Тернополі у майбутньому. Просимо при можливості обов’язково здійснювати подачу показників, а згодом –  оплату за послуги, які ви споживали впродовж місяця.

Сервіс оплати eps.org.ua комунальних послуг працює безперебійно. Як зазначає директор ПП “Укрспецінформ” Михайло Шидлівський, впродовж останніх днів лютого жителі Тернопільської області та Тернополя посилено здійснювали оплату комунальних послуг. Завдяки таким свідомим громадянам надавання послуг продовжується. Закликаємо усіх із розумінням поставитися до необхідності подачі показів та проведення платежів. Рекомендуємо користуватися електронними ресурсами як для подачі показників, так і для оплати(доступні ресурси eps.org.ua, oplata.te.ua, КП “Тернопільводоканал”, КП ТМТКЕ, ТОВ “Електропостач”, ДП “Газпостач”   мають електронні кабінети  або боти у соцмережах , які здійснюють прийом показів).

Ваша оплата за отримані послуги є внеском не лише для збереження вашого комфорту, але й стабільності економічної ституації в нашій Державі!