29.03.2024 02:56
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Міський голова привітав з професійним святом працівників житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення

Щорічно у третю неділю березня представники галузі житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення відзначають своє професійне свято.

З цієї нагоди міський голова Сергій Надал нагородив більше 70-ти працівників комунальної сфери Тернополя подяками і цінними подарунками.

«Житлово-комунальна служба найбільше пов’язана зі всіма сферами нашого міста: це дитячі садочки, школи, будинки, прибудинкові території, парки, рух автомобільного та громадського транспорту. Ми з вами пройшли складний період, і нарешті завершилася зима. Попереду у нас двомісячник благоустрою, адже до Великодня місто необхідно максимально очистити, а далі – проведення поточних та капітальних ремонтів, – наголосив Сергій Надал. – Дякую вам за щоденну невтомну працю, розуміння та самоорганізацію у цей непростий для всіх нас рік. Бажаю міцного здоров’я вам, вашим сім’ям, терпіння, натхнення, здійснення планів і задумів, людської вдячності і великих Божих ласк».

Більше фото можна переглянути у розділі «Галерея».