28.03.2024 11:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Міський голова відзначив керівників обслуговуючих підприємств за участь у конкурсі «Феєрія новорічного міста»

20 січня на Театральному майдані Тернополя відбулося нагородження переможців новорічно-різдвяних конкурсів «Різдвяне диво» та «Феєрія новорічного міста». Очільник Тернополя Сергій Надал відзначив переможців подяками та грошовими винагородами.

Міський голова подякував усім конкурсантам за участь у конкурсі, за нові креативні ідеї в оформленні закладів сфери обслуговування, вітрин та подвір’їв, а також за відновлення та популяризацію національних різдвяних традицій.

Поряд з іншими учасників були відзначені і керівники підприємств, які брали участь у конкурсі в номінації “Новорічна красуня”. Отже, за свій внесок у новорічно – різдвяний настрій міста, відзначили ПП «Східний масив» бульвар Д. Галицького, директор – Дереворіз Михайло Євгенович та ПП «Дружба-сервіс-житло1», сквер Миру, директор – Лемега Олег Васильович.

До слова, минулого року вказаніпідприємства також отримали відзнаки від міського голови.  У 2017 році відзначили ПП «Східний масив» бульвар Д. Галицького, директор – Дереворіз Михайло Євгенович, ПП «Вікторія-М», директор – Коваль Надія Євгенівна, ПП «Дружба-сервіс-житло1», сквер Миру, директор – Лемега Олег Васильович, ДП-2 ЖЕК-13 ЖБК, директор – Савула Роман Степанович.

Тернопіль житлово-комунальний