29.03.2024 07:21
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Михайло Дереворіз взяв участь в установчих зборах для формування Громадської ради

minregion (4)Директор ПП “Східний масив”, представник Тернопільської міської громадської організації “Асоціація власників нерухомого майна” Михайло Дереворіз  взяв участь в установчих зборах для формування нового складу Громадської ради, які відбулися сьогодні, 17 травня, у Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

До участі в установчих зборах допущено 198 зареєстрованих кандидатів. За підсумками засідання відберуть 35 членів Громадської ради.

Таким чином Мінрегіон проводить прозорий відбір кандидатів для формування Громадської ради та налагоджує ефективний діалог з представниками громадянського суспільства.

 

Довідка

Установчі збори проводяться в порядку, встановленому Типовим положенням про громадську раду при Міністерстві, іншому центральному органі виконавчої влади, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласній, Київській та Севастопольській міській, районній, районній у м. Києві та Севастополі державній адміністрації, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996.

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР