24.04.2024 20:02
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Марія Балан: «Чисто там, де не смітять»

mariya (1)Знайомству із пані Марією Балан передувала цікава обставина: мешканець дому, де вона прибирає, сам звернувся до нас із проханням подякувати їй за совісну роботу.

Марія Балан – робітник із комплексного прибирання, у ГТОВ «Мрія» працює вже другий рік. Загалом у житлово-комунальному господарстві працює вже сім років. Усе життя до цього пропрацювала кранівником на мостово-башневому крані у ВО «Укренергоконструкція», довелося побувати й на заробітках.

– Я люблю чистоту, тому робота прибиральника мені подобається,  – розповідає пані Марія. – Пощастило мені із мешканцями, і з керівництвом, і з колективом, у якому працюю. Правду кажуть – «Чисто там, де не смітять», тому щиро дякую тернополянам за те, що дотримуються вимог чистоти та цінують мою роботу.

Як каже Марія Максимівна, позитиву у її роботі – 99%. Решта – дрібні неприємності.

– З мешканцями намагаюся не конфліктувати. Маю правило: з людьми треба по-людськи поводитися, прислухатися до них. Як прийшов на роботу – працюй, а не «качай права». При нагоді хочу звернутися до тернополян із проханням більше уваги звертати на чистоту своїх дворів та під’їздів, бути доброзичливішими один до одного. Також хочу побажати усім терпіння, мудрості, спокою та Господніх благословінь!

Управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР