19.04.2024 11:41
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Лимон – талісман ПМП «СОВР»

Про свого улюбленця розповів директор ПМП «СОВР» Володимир Білик. «Про роботу ми завжди говоримо, а от ви напишіть про мій лимон», – запросив він.  Вазон у кабінеті Володимира Антоновича росте вже два десятки років.

  • Колись мешканка дала мені щепочку зі словами «в вас хороша аура, з вами так легко розмовляти, ви так легко йдете на контакт з людьми, тому хочув вам подарувати щепку вазона». Так він тут і оселився. Рік за роком плодоносить, а кожен плід дозріває, як людський організм – дев’ять місяців. Коли один зриваю – дозріває наступний, і цей цикл безкінечний, – розповідає Володимир Білик.

Росте улюбленець не сам по собі, а вимагає особливого догляду та уваги. Натомість віддячує смачними плодами, які зривають лише з нагоди особливих подій.

  • Смак цих лимонів солодший, ніж в тих, що продаються. Особливістю вазона є те, що він не родить багато дрібних лимонів, а має крупні плоди – по 300 – 320 грамів, – розказує пан Володимир.

У кабінеті Володимира Білика є й інші вазони, які він охоче доглядає та ділиться щепками із всіма бажаючими. Однак двадцятирічний лимон – це вже не просто рослина, а талісман, який створює атмосферу у підприємства вже такий тривалий час.

Тернопіль житлово-комунальний