25.04.2024 13:38
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Комісія на оплату комунальних послуг в установах “ПриватБанку”

Розмір комісії за здійснення комунальних платежів у касі “ПриватБанку” становить п’ять гривень за кожен платіж. У разі оплати комуналки через термінал самообслуговування комісія банку становитиме три гривні за квитанцію, а в Приват24 оплатити комунальні платежі можна взагалі без комісії, зазначив керівник регіонального прес-офісу «ПриватБанку» Олександр Жильцов. Пенсіонери комунальні послуги у установах цього банку сплачують безкоштовно.

У Тернополі ПриватБанк приймає комунальні платежі в рамках співпраці з ПП “Укрспецінформ”. Співпраця охоплює усі комунальні служби міста та  понад 230 ОСББ.

Надійними, при цьому безкоштовними варіантами оплати за комунальні платежі без комісії є онлайн-сервіси оплати за комунальні платежі EPS.te.ua або oplata.te.ua.

Для оплати за допомогою інтернету тернополянам необхідно мати будь-яку картку Visa або MasterCard. Також через ці сервіси можна дистанційно подати показники за газ, електроенергію, водопостачання, тощо.

В єдину квитанцію www.oplata.te.ua  включені усі комунальні служби  та підприємства, що обслуговують житловий фонд, – каже директор ПП “Укрспецінформ” Михайло Шидлівський. – Система охоплює усі платежі – електропостачання, газ, вода, тепло, квартплата, вивіз твердих побутових відходів, домофон тощо.

Про усі зміни, що стосуються електронної оплат комунальних платежів та змін щодо нарахування комісії на цю послугу тернополяни можуть дізнатися на сайті komun.te.ua

Як оплатити комунальні платежі без комісії та без черг, у зручний час та навіть у вихідні дні, читайте у публікації  Щоб не марнувати час у чергах, скористайтеся інтернетом

Тернопіль житлово-комунальний