26.04.2024 14:31
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Комунальники здійснюють прибирання снігу у Тернополі

Зважаючи на прогнози метеорологів, які передбачали значні снігові опади, техніка на вулицях Тернополя почала роботу на вулицях міста ще о 5 годині ранку. Наразі комунальники працюють над очищенням доріг від снігу із проїзних частин доріг та тротуарів. У ццілодобовому режимі працює по декілька бригад на зміну. Працюють сьогодні і усі обслуговуючі підприємства, які здійснюють прибирання дворів. З доріг сніг зчищається з формуванням природнього снігового колесовідбою.Тротуари, де можливо, прибираються механізовано, всі інші – вручну. Потім двірники роззосереджують сніг, щоб не утворювалися снігові вали, які довго топляться. Вивозити снігові вали будуть по можливості, коли вулиці будуть розвантажені від громадськоно та приватного транспорту.

Просимо у тернополян розуміння: вкрай важко одночасно очистити все місто від снігу. Однак комунальники роблять все можливе для того аби забезпечити тернополянам максимальну безпеку із мінімальними витратами.

Нагадуємо про необхідність переходу на “зимову ходу” та бути більш уважними при пересуванні. Оскільки за прогнозами синоптиків опади не припиняться до вівторка, радимо літнім людям утриматися від прогулянок, щоб запобігти травмам. Водіїв приватного транспорту просимо утриматися від поїздок найближчими днями.