26.04.2024 11:19
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Компанія «Газпостач» – перевірений постачальник, який пропонує оптимальну ціну для своїх споживачів

Із початком роботи ринку газу деякі постачальники активно «працюють» у соцмережах, дезінформуючи споживачів щодо діючого тарифу компанії «Газпостач». Зокрема зазаначають, що наша компанія пропонує один із найвищих тарифів на  природний газ в Україні як у рамках тарифу «Місячний», так і в рамках тарифу «Річний». Наголошуємо – кожен постачальник оприлюднює свою обгрунтовну ціну, і вартість газу, яку пропонує компанія «Газпостач» займає середню цінову позицію та  становить 8.99 гривень за 1 метр кубічний у межах  тарифів  «Річний» та «Місячний».

Загалом ціни на природній газ по Україні за даними сайту «Газправда» варіюються від 7.80 гривень до 13,5 гривень за 1 метр кубічний

Керівництво компанії «Газпостач» продовжує  переговори із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» щодо зниження річного тарифу та отримання доступу на рівних умовах всіх постачальників природного газу. Про усі результати обов’язково повідомимо наших споживачів додатково.

Радимо тернополянам добре зважити всі «за» та «проти» при намірі зміни постачальника, на того, який зараз спокушає найнижчою ціною. Адже є ризик отримати найвищі рахунки саме в опалювальний період, коли споживання газу найбільше. Крім того, із рядом «нових» постачальників, які активно пропонують свої послуги, споживачі втрачають зв’язок одразу ж після під’єднання до них, адже такі постачальники часто не мають офісів чи контакт – центрів, а юридичні адреси знаходяться у інших населених пунктах.  Як приклад,  у столичного газопостачальника «КиївГазЕнерджи» (дочірня компанія ПАТ «Київгаз») з 25 квітня не працює сайт. Також у компанії не доступний жоден контактний телефон. Про це інформаційно-консультаційному центру «ГазПравда» повідомили самі споживачі. Такі проблеми непоодинокі, адже і до нас часто зертаються споживачі, які отримують незрозумілі нарахування, але не можуть зв’язатися із своїм постачальником, через що розпривають угоди із ним та поповнюютьт ряди клієнтів компанії «Газпостач».

Ми завжди відкриті до спілкування – для отримання більш детальної інформації за вашою адресою  ви можете звернутися у центр обслуговування споживачів, який  працює за адресою м.Тернопіль, вул. Г.Коллонтая, буд.2,  приміщення «А» ( вхід зі сторони вул. Князя Острозького).

Прийом відвідувачів  проводиться за умови дотримання карантинних вимог. Як правильно оформити заяву та інші деталі можна уточнити в контакт-центрі за номерами телефонів 0352-51-95-95, 096-104-2-104, 050-104-2-104  з 8:00 год до 17:00 год з понеділка по четвер, в п’ятницю з 8:00год  до 16:00 год.

 

Компанія “Газпостач”