19.04.2024 12:46
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Компанія «Газпостач» отримала статус «Компанія року – 2020»

Національний сертифікат «Всеукраїнського галузево-аналітичного центру» за вагомий внесок у розвиток економіки регіону, здобуття права першості в галузі та відмінну динаміку розвитку підприємства згідно КВЕД 35.23 «Торгівля газом через місцев (локальні) трубопроводи» отримало ДП «Газпостач» ТОВ «Тернопільміськгаз». Це не перша відзнака компанії від «Всеукраїнського галузево-аналітичного центру», що свідчить про те, що ми не зупиняємося на досягнутому та намагаємося тримати високу планку у комунакації із нашими партнерами та клієнтами.

«Компанія року» – це офіційне підтвердження першості підприємства у своїй галузі. Номінація підтверджує, що підприємство є надійним партнером, престижним роботодавцем та пропонує якісні послуги. Нагорода присвоюється на основі Реєстру надійності та інвестиційної привабливості.

«Для того щоб бути лідируючою компанією, зберігати і щорік покращувати свої позиції відносно конкурентів, необхідно постійно перебувати на піку інновацій, швидше за інших реагувати на зміну попиту і раніше за інших пропонувати нові продукти і послуги. Адаптивність і швидкість  мають ключове значення, зрівняне з оптимальною бізнес-моделлю», – зазначають на сайті «Всеукраїнського галузево-аналітичного центру».  Ми пишаємося отриманим статусом та тим, що на думку поважних експертів відповідаємо переліченим критеріям, Це свідчить про ефективність нашої роботи і є гарантією високої якості товарів та послуг, які ми надаємо нашим клієнтам. Дякуємо за визнання, яке стимулює нас залишатися найкращими та прагнути до нових звершень!

Компанія «Газпостач»