26.04.2024 13:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Компанія «Газпостач» отримала відзнаку «Вибір споживача 2020»

З радістю повідомляємо, що компанія «Газпостач» отримала відзнаку «Вибір споживача 2020»! Наша компанія  увійшла до реєстру «Кращих постачальників товарів та послуг» і нагороджена відзнакою «Вибір споживача 2020». Ця номінація, що визначає компанії, послуги якої є найбільш вживаними серед споживачів, присвоєна компанії Всеукраїнським галузево-аналітичним центром – незалежним, позапартійним, дослідницьким інститутом, що займається широким спектром питань з дослідження економічної діяльності підприємств та організацій України.

Головна діяльність центру пов’язана з визначеннях надійних, перспективних і кращих підприємств, а також з розвитком в Україні програми партнерства на основі економічного аналізу. Реєстр формується щорічно на основі експертної оцінки комісії Аналітичного центру та за участі головних організаційних партнерів. Кожна компанія оцінюється за показниками, що характеризують попит послуги або товару серед клієнтів та споживачів. Додатково аналізуються відкриті дані, показники компанії по відношенню до галузі та регіону. В реєстр може бути включено лише 3% діючих підприємств галузі.

Статус «Вибір споживача» підкреслює високу якість роботи і престижність компанії, її значиму роль у розвитку галузі та регіону. Відзнака показує клієнтам та партнерам, що послуги підприємства являються надійними, якісними та пріоритетними для вибору.

За результатами проведеної аналітики ДП “Газпостач” ТОВ “Тернопільміськгаз” віднесено до числа рекомендованих компаній галузі та внесено у реєстр “Кращих постачальників товарів і послуг”. Таким чином, компанія підтвердила свою надійність та професіоналізм, здобуті завдяки багаторічному досвіду й довірі від споживачів. Отримання цієї почесної відзнаки  для нас є стимулом для подальшого розвитку.

Ми щиро вдячні нашим клієнтам за те, що ви обираєте саме нас, дякуємо вам за натхнення і підтримку! Щиро дякуємо кожному представнику нашої компанії за високий професіоналізм та ваш внесок у наш розвиток!

Компанія “Газпостач”