18.04.2024 20:40
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Компанія “Газпостач” – надійний постачальник природного газу

З 1 серпня Уряд скасував спеціальні обов’язки (ПСО) по забезпеченню населення природним газом за регульованою ціною, тобто держава більше не впливає на формування ціни на блакитне паливо для населення. На сьогодні  вартість природного газу є  ринковою та напряму  залежить від цін на європейських біржах, тому кожен постачальник самостійно встановлює її щомісяця залежно від ринкових факторів та ресурсу, який сформував для своїх клієнтів.

На ринку газу з’являються нові газопостачальні компанії. Сьогодні в Україні видано понад 770 ліцензій на постачання газу і здавалося б, що така широка можливість вибору є виграшною для споживача.  Зауважимо, що в більшості з них, до відкриття ринку природного газу  не вели активної діяльності.  Такі компані на сьогоднішній день вийшли до споживачів з різними пропозиціями, немаючи необхідних сервісів та навиків для обслуговування. Нові гравці ринку переважно манять клієнтів обіцянкою, що ціна на газ у них буде нижчою. Також  потрібно врахувати: вартість газу змінюється щомісяця. Не факт, що нижча ціна в одному місяці залишатиметься такою ж надалі.

Як наслідок, перед споживачами постає вибір: залишитися зі своїм поточним постачальником, або ризикнути й спробувати інший варіант. Але тернополяни  повинні уважно поставитися до вибору постачальника послуги, пояснює директор компанії «Газпостач» Віталій Бобрівець.

– Споживачі газу в умовах вільного ринку можуть  спокуситися  на дешевшу ціну, але  завжди варто звернути увагу на наявність структури для обслуговування клієнтів (відділення в регіоні), онлайн-платформ і сервісів для споживачів, гарячих ліній тощо. Перед тим, як прийняти рішення про перехід до іншого постачальника, варто врахувати, що більшість з них наразі не має достатньо відділень для обслуговування клієнтів. Може так статися, що для вирішення певних питань клієнту потрібно буде їхати в інше місто чи область. Компанія «Газпостач» – надійний партнер, який вже впродовж шести років надає послуги споживачам з Тернополя та Тернопільського району. Фізично для споживачів є можливість звернутися у відділення  нашої компанії, де безпосередньо можна узгодити питання про нарахування оплати, реструктуризацію наявної заборгованості, акцій енергозбереження та інші питання. Підприємство постійно розвивається та вдосконалюється, ми використовуємо усі можливі сучасні засоби комунікації з своїми клієнтами та пропонуємо можливість користування «Особистим кабінетом», мобільним додатком та іншими онлайн-платформами як для фізичних, так і для юридичних споживачів, – зазначає Віталій Бобрівець.

Всім відомо що з початком опалювального сезону зростає споживання природного газу відповідно збільшується оптова ціна на газ. У зв’язку з цим,  впродовж серпня- вересня наша компанія пропонувала клієнтам скористатися акцією «Газ за літньою ціною», де заощадливі українці змогли придбати газ за зниженим тарифом. В жовтні, ми розпочали акцію «Тепло на зиму», яка триває і сьогодні. Метою цієї акції є можливість клієнтів «Газпостач» подбати про тепло в їхніх оселях на зимовий період, та придбати газ сталою ціною, яку не торкнеться коливання цін на газовому ринку. З усіма деталями про акцію можна ознайомитись на офіційному веб-порталі компанії.

Ще один критерій, за яким споживачі вибирають собі постачальника – це якість газу.  Зазначимо, що не залежно від постачальника, споживач буде отримувати той самий ресурс, який знаходиться під тиском в газовій мережі Оператора газотранспортної системи України.

Тож потрібно гарно подумати, а чи варто взагалі змінювати надійного постачальника блакитного палива, що вже багато років працює з населенням на зрозумілих умовах, на компанію без доступного сервісу та досвіду роботи на ринку.