20.04.2024 09:12
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Компанія «Газпостач» веде переговори щодо зниження ціни газу

Відмінна якість надання послуг і відточені безпечні способи комунікації з клієнтами в умовах пандемії — все це про досвідчену, надійну компанію «Газпостач» з клієнтоорієнтованим підходом.

Вже більше п’яти років «Газпостач» постачає блакитне паливо споживачам, що проживають на території Тернопільської громади. Послугами компанії користуються зокрема мешканці обласного центру та приміських сіл.

Серед інших постачальників газу «Газпостач» вирізняється надійністю, високою репутацією і вигідною ціною на природний газ.  В даний час ведуться переговори із ТОВ «Газопостачальна компанія «Нафтогаз Трейдинг» щодо зниження річного тарифу та отримання доступу на рівних умовах всіх постачальників природного газу.

Окрім цього, «Газпостач» постійно вдосконалює свою діяльність, щоб відповідати всім викликам сучасності. Так, зважаючи на загальнонаціональний карантин, для компанії важливо було налагодити віддаленні способи взаємодії зі споживачами. Для зручності клієнтів діє зручний сервіс eps.org.ua, особистий кабінет на сайті gazpostach.te.ua. Не так давно спеціалісти оновили особистий кабінет «Gazolina Online» для фізичних осіб, де можна отримати всю інформацію щодо особового рахунку споживача. До послуг споживачів і мобільний додаток «Газпостач», а також система смс-сповіщень, котра вчасно проінформує про суму заборгованості.

Підприємство працює за адресою м. Тернопіль, вул. Г.Коллонтая, буд.2, приміщення «А» ( вхід зі сторони вул. Князя Острозького) і готове надавати послуги з постачання газу всім охочим.

Компанія “Газпостач”