29.03.2024 16:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Квітучий Тернопіль очима Ірини Гречин

Майстер дільниці ДП «Люкс Житло» ПП «Люкс» Ірина Гречин завжди помічає красу. Свої слова вдячності мешканцям, які також люблять, щоб їх оточувало прекрасне, вирішила адресувати саме сьогодні, в  наш храмовий празник. Пані Ірина з великою любов’ю ділиться світлинами, зробленими у дворах, які обслуговує підприємство.

  • Це газони біля будинку на бульварі Куліша,4. На одній із клумб мешканка будинку Тетяна Петрівна Брик не тільки посадила різнобарвні квіти, але й власноручно прикрашала її різними іграшками, виробами із дерева. Тут присутні і казкові герої, і гніздечко з лелекою,і хижий орел, і т.д. Але справжньою окрасою звичайно є квіти, кожна рослина тут виплекана,доглянута,вирощена із любов’ю, – розповідає Ірина Гречин.
  • Крім Тетяни Петрівни й інші мешканці цього будинку біля своїх під’їздів висаджують квіти, які цвітуть від ранньої весни до пізньої осені, милуючи око перехожих.

Це клумби біля будинку Куліша, 10:

Із різними видами квітів та кольорів виділяється клумба біля будинку Симоненка, 8.

 

Чорнобривці,які насіяла біля будинку 15 Квітня, 25 прибиральниця, щоб зробити приємність мешканцям будинку

 

Цьогоріч мешканці будинку 43 на вулиці 15 Квітня власноруч зробили огорожу біля квітників, пофарбували її та висадили квіти на газонах. Окрасою молодого квітника є соняхи.

А ось таку красу було створено мешканцями будинку, 31 за адресою вулиці 15 Квітня. Тут мешканці висадили квіти не лише біля під’їздів, але й біля дитячого майданчика.

  • Хочеться висловити щиру подяку мешканцям, які творять таку красу біля будинків. Висаджені квіти, доглянуті, охайні клумби милують око і вносять нотку домашнього затишку у нашу повсякденність. Коли я проходжу повз такі газони, то хоч на хвилину мушу зупинитись,  щоб помилуватися такою красою, надихатися пахощами квітів, прислухатися до дзижчання бджілок, набратись сил і позитиву. Часто, спілкуючись із господиньками, які висаджують ці квіти і доглядають їх, відчуваю з яким захопленням вони розповідають про кожну квіточку, з яким трепетом відносяться до кожної рослинки, продовжує Ірина Гречин. – Тож дякуємо за вашу активність, за те, що долучаєтесь до покращення  благоустрою дворів, адже кожен двір – це частинка нашого рідного міста, спільними зусиллями кожного дня, кожного року ми маємо творити його кращим!

А також з нагоди дня народження нашого міста,такої поважної дати 480-річчя, від усієї душі вітаємо усіх наших мешканців, а також усіх тернополян! Зичимо міцного здоров’я кожній родині, любові, сімейного тепла та добробуту. Нехай у кожній домівці панують мир і спокій,збуваються усі заповітні мрії та сподівання! А славному нашому Тернополю хочеться побажати динамічного розвитку і процвітання,щоб воно ставало ще більш затишнішим, комфортнішим,щоб усім нам заможніше жилося, і щоб ми ставали толерантнішими і добрішими один до одного, щоб спільна думка і мета об’єднувала нас в одну тернопільську родину!

Як кажуть, “краса з очах того, хто дивиться”, то ж “Тернопіль житлово-комунальний” бажає тернополянам, щоб їх оточували такі щирі, позитивні люди, як Ірина Гречин, які можуть бачити різнобарв’я днів, емоцій, всі відтінки краси та Господньої благодаті! З святом нас усіх!

Тернопіль житлово-комунальний