25.04.2024 00:55
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

Квитанції з QR кодами надрукували для ПП “Наш дім”

Оновлені квитанції за обслуговування житлового фонду та прибудинкових територій отримають цього місяця мешканці будинків, які обслуговує ПП «Наш Дім”. На квитанціях буде  зображений QR – код (quick response code) платника. Працюватиме новація на базі ПриватБанку, який і запустив в Україні технології миттєвої безконтактної оплати комунальних платежів за допомогою QR-кодів і мобільного додатка Privat24.

Оплата комунальних платежів за допомогою QR-коду проходить швидко, просто і виключає помилки в реквізитах, зазначив  керівник регіонального прес-офісу «Приват Банку» Олександр Жильцов. Для цього достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24, перейти в «Мої платежі» > «Новий платіж» та відсканувати QR-код на квитанції. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку за допомогою планшета співробітника відділення.

До слова, першим серед тернопільських обслуговуючих підприємств, яке почало використовувати QR-код є ПП «Східний масив». Активну участь у розробці технології приймали представники ПП «Укрспецінформ», які розробили перші в  Тернополі квитанції з QR кодами для ДП «Газпостач» ПАТ «Тернопільміськгаз». Фахівці мають намір найближчим часом втілити цю можливість для усіх обслуговуючих підприємств та ОСББ, а також для підприємств, що здійснюють вивезення ТПВ.

Тернопіль житлово-комунальний