19.04.2024 06:16
eps_banner
АКТУАЛЬНО:

З початку року рівень оснащення будинків комерційними засобами обліку збільшився на 2%, – Сергій Кушнір

Сергій Кушнір

Сергій Кушнір
директор Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Мінрегіону

Рівень оснащеності підприємств теплоенергетики приладами обліку відпустку теплової енергії загалом по Україні становить 98,7 %, приладами обліку води підприємств водопровідно-каналізаційного господарства – 72,3 %, приладами обліку стоків  – 46,8%. У 2014 році рівень оснащення будинків комерційними засобами обліку в цілому збільшився на 2%, облаштовано 4 434 будинки засобами побудинкового обліку холодної, гарячої води та теплової енергії. Про це повідомив директор Департаменту систем життєзабезпечення та житлової політики Мінрегіону Сергій Кушнір на нараді з керівниками структурних підрозділів з питань житлово-комунального господарства обласних та Київської міської державних адміністрацій.

Він навів дані, які свідчать, що найвищий рівень облаштування будинків засобами холодної води в м. Києві (84%), Івано-Франківській (77%) та Кіровоградській (73%) областях; засобами гарячої води – в Івано-Франківській (68%), Запорізькій (50,9%) та Миколаївській (37%) областях; засобами теплової енергії  –  в Івано-Франківській (60,9%), Вінницькій (60,5%) та Кіровоградській (56,6%) областях.

Він звернув увагу керівників профільних департаментів обласних адміністрацій на важливості якнайшвидше забезпечити стовідсоткове облаштування  об’єктів житлово-комунального господарства технологічним та побудинковим обліком.

17.12.2014

www.minregion.gov.ua